Søknad om studieplass

SØKNAD OM STUDIEPLASS


Inntakskrav

Studiet i integralterapi er betegnet som en yrkesrettet utdanning, og alle over 18 år kan søke studieplass.

Det kreves ikke full studiekompetanse, eller realfagkompetanse. Studentens motivasjon for studiet og personlige egenskaper vektlegges i behandlingen av søknaden.


Dersom vi føler det nødvendig med en muntlig samtale før tildeling av studieplass påberoper vi oss retten til dette. Det samme gjelder også deg som student! Ønsker du en samtale med oss er du hjertelig velkommen til å avtale en tid for dette.


Inntaksprosedyre

Ved akademiet praktiseres rullerende inntak tett opp til studiestart. Inntaket er rettferdig og studenter tildeles plass kronologisk etter søknadsdato.

Når du har sendt søknaden under på denne siden behandler vi den så snart som mulig.

Du mottar så en e-post fra oss hvor du skal bekrefte om du takker ja eller nei til studieplassen. Denne bekreftelsen sendes oss senest 14 dager etter at du mottar tilbudet.

Tar du imot tilbudet sender vi deg studentkontrakt. Denne signeres og sendes akademiet. Da er din studieplass sikret, og vi sender deg faktura på administrasjonsgebyr med 14 dagers frist


Se full PDF fil av kontrakt med priser og retningslinjerHeve og angre kjøpet etter underskrevet kontrakt?

Skulle du angre på å ha meldt deg på utdanningen etter at du har undertegnet kontrakten har du rett til å angre kjøpet innen 14 dager fra den dagen du underskrev din kontrakt. Dersom dette er ønskelig vil vi sende deg et angrerettskjema som både Integralterapiakademiet og du som student undertegner.

Med vennlig hilsen studieansvarlig

Trine Bjørgan Høiberg

SØKNAD OM STUDIEPLASS

Alle felt med * må fylles ut

 
 
 
 
 
1. skoleår - Forberedende år med Integral livskunst
2. og 3. skoleår - Grunnutdanning i integralterapi
4. skoleår - Påbyggende år med åndelig terapi
 
 
 
Grunnskole
Videregående
Høyskole
 
 
Hele avgiften før oppstart
To avdrag høst/vår
Før hver samling med undervisning
Månedlig